Terningkast 5 til Judasskuddet!

Gratulerer til Jørgen Jæger og Judasskuddet med terningkast 5 i Bergensavisen!

Anmelder i Bergensavisen, Janne Bjørgan, skriver blant annet; «Jørgen Jægers siste kan du trygt ta med på sommerferie.» og «Spenning fra første side.»

Les hele anmeldelsen her:

 

One reply on “Terningkast 5 til Judasskuddet!

  • Bjørnulf Ellingsen

    Kjøpte Judasskuddet basert på ternigkastet fra Bergensavisen. Skjelden blitt så skuffet over et bokkjøp. Preget av floskler og stereotypier. Klarte å komme meg til kapitel 17 før jeg måtte gi meg. Har i ettertid lest VG’s anmeldelse og må si meg enig med anmelderen der. Det jeg rakk å lese kvalifiserer til terningkast to. Bortkastet tid og penger.

    Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *