Helserevolusjonen

Helserevolusjonen – veien til en antiinflammatorisk livsstil

Den svenske boksensasjonen – over 80 000 solgte!

 

Betennelser – inflammasjon – virker å ligge bak mange av våre vanligste folkesykdommer: fedme, diabetes, hjerte- og karsykdommer, kreft og psykiske plager. Interessen rundt hvordan man praktiserer en antiinflammatorisk livsstil er sterkt økende. I Helserevolusjonen gir vitenskapsjournalisten Maria Borelius deg fem enkle og overkommelige trinn for å bremse kroniske betennelser og plagene som følger med.

Borelius slet selv med tilbakevendende smerter og var trøtt, nedstemt og sliten – typiske tegn på at man har betennelseslignende tilstander i kroppen. I fire år

 

reiste hun verden rundt for å finne en løsning som fungerte, og hun oppdaget hvilke muligheter som finnes for å motvirke inflammasjon med mat og trening. Helserevolusjonen er fortellingen om en livsreise og er like spennende som den er nyttig. I denne boken vil du finne et vell av aha-opplevelser, enkle kurer, oppskrifter og tips som hjelper deg å komme i gang med ditt nye, lysere og lettere liv.

 

 

Maria Borelius er en prisbelønt vitenskapsjournalist og forfatter som har oppnådd enorm suksess med HELSEREVOLUSJONEN. Boken er solgt til en rekke land og ble i 2018 nominert til Publishingspriset for beste faktabok. I 2018 vant Borelius Stora ToppHälsapriset og ble utnevnt til “Årets helsehelt” av 1,6 millionerklubben, som er et nettverk som fremmer forskning på kvinnehelse.

 

 

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *