HjemBøkerJeg har levd!
9788284190198 org

Jeg har levd!

369,-
Kjøp i nettbutikken

Bli med inn bak døren til Jan Thomas' verden. Fra modell og stylist til programleder, podcastkonge og drømmeprinsjeger - Jan Thomas viser stadig nye sider og det norske folk lar seg begeistre - og irritere. Som han sier selv: «Egentlig så egner jeg meg dårlig til å være en offentlig person. Jeg klarer ikke skille det som er privat og personlig. Ofte blir jeg veldig privat, og det kan være drøy kost. Men sånn er jeg, ufiltrert og feilbarlig.» Bli med inn bak døren til Jan Thomas' verden og temaer som livets skole og store drømmer, kjendisliv og sex, fordommer og selvfølelse, stolthet og skam og mye mer.

Bli med inn bak døren til Jan Thomas’ verden.

Fra modell og stylist til programleder, podcastkonge og drømmeprinsjeger
– Jan Thomas viser stadig nye sider og det norske folk lar seg begeistre – og irritere. Som han sier selv: «Egentlig så egner jeg meg egentlig dårlig til å være en offentlig person. Jeg klarer ikke skille det som er privat og personlig. Ofte blir jeg veldig privat, og det kan være drøy kost. Men sånn er jeg, ufiltrert og feilbarlig.»

Bli med inn bak døren til Jan Thomas’ verden og temaer som livets skole og store drømmer, kjendisliv og sex, fordommer og selvfølelse, stolthet og skam og mye mer.

Informasjon

ISBN/Varenummer
9788284190198
Kategorier
Biografier og memoarer, Sakprosa
Forlag
Strawberry Publishing Norge AS