HjemBøkerYahya Hassan 2 : dikt
9788293687221 org

Yahya Hassan 2 : dikt

299,-
Kjøp i nettbutikken

Dansk-palestinske Yahya Hassan (f.1995) brakdebuterte i 2013, og ble over natta en av vår tids mest kontroversielle poeter, kun 18 år gammel. Den selvbiografiske debuten «YAHYA HASSAN» beskrev en kriminell oppvekst full av vold og svik i et belastet innvandrermiljø i Århus. Dikterens oppgjør med foreldregenerasjonens innvandrere førte til at han ble angrepet på gata og mottok så mange drapstrusler at han ble satt under kontinuerlig politibeskyttelse. Nå er endelig oppfølgeren her! I «YAHYA HASSAN 2» er han enda mer personlig enn tidligere, og det er nettopp temaer som vold, narkotika, fengselsopphold og galskap som preger den nye samlingen.

Dansk-palestinske Yahya Hassan (f.1995) brakdebuterte i 2013, og ble over natta en av vår tids mest kontroversielle poeter, kun 18 år gammel. Den selvbiografiske debuten «YAHYA HASSAN» beskrev en kriminell oppvekst full av vold og svik i et belastet innvandrermiljø i Århus. Dikterens oppgjør med foreldregenerasjonens innvandrere førte til at han ble angrepet på gata og mottok så mange drapstrusler at han ble satt under kontinuerlig politibeskyttelse.

Nå er endelig oppfølgeren her!

I «YAHYA HASSAN 2» er han enda mer personlig enn tidligere, og det er nettopp temaer som vold, narkotika, fengselsopphold og galskap som preger den nye samlingen.

«Diktene har et voldsomt drive, fylt av paradokser og eksplosive kontraster.» Terningkast 5!
«En fortvilt ærlig bok.» Terningkast 5!

Informasjon

ISBN/Varenummer
9788293687221
Kategorier
Skjønnlitteratur, Lyrikk, Oversatt skjønnlitteratur, Antologier
Forlag
Strawberry Publishing Norge AS
Gjendikter
Julie Stokkendal
Utgivelsesår
2020
Sideantall
113
Originaltittel
YAHYA HASSAN 2