HjemKloppens lesekorpsKinderwhore
Solveig Kinderwhore 2021

Kinderwhore

299,-
Kjøp i nettbutikken

Kinderwhore er så mørk og så vond at man får lyst til å legge den fra seg. Men samtidig så viktig at du ikke bør la være å lese. For dette er dessverre virkeligheten til mange barn, i romanform.


Moren til Charlotte er alltid hjemme, likevel er hun aldri der. Hun bruker mesteparten av tiden til å sove, og sterke medisiner for å holde seg i søvn.

Når moren ikke sover, gir hun Charlotte nye fedre. Én av dem viser henne et glimt av at noe annet og bedre er mulig. Men det varer altfor kort, så kommer det en ny far.

Som tolvåring opplever Charlotte noe hun ikke har forutsetning for å ta innover seg. Etterhvert fatter hun nytten av morens pillebruk, glad for å oppdage at det finnes måter å skru av følelsene sine på.

Snart lever Charlotte med stor avstand både til seg selv og til andre. Er det mulig å komme seg ut av en barndom med så destruktive mønstre?

Kinderwhore er Nominert til Brageprisen 2018 og til P2-Lytternes Romanpris 2018.

Sjelden har en bok gjort så sterkt inntrykk på meg som Maria Kjos Fonns Kinderwhore. En ytterst velskrevet, vond og innsiktsfull roman om det å prøve å skape et levelig liv etter omsorgssvikt og overgrep.
Og en nødvendig påminnelse om at alle er mer enn det du ser.

God lesing!

Solveig

Informasjon

ISBN/Varenummer
9788203376436
Kategorier
Bokklubb
Forlag
Aschehoug

Forfatter

Maria Kjos Fonn