HjemLitt SophieÅ snakke med fremmede
Litt Sophie bokomslag jan 2021

Å snakke med fremmede

299,-
Kjøp i nettbutikken

For meg som har blitt mye dømt har det vært fort gjort å tenke at jeg ikke dømmer andre, men selvsagt gjør jeg jo det. Alt fra en sur person på butikken, til en utålmodig nabo, en litt for pratsom sidepassasjer på flyet. Det er umulig å unngå for "det er jo bare sånn man er" har jeg alltid tenkt, men samtidig er det helt forjævlig å tenke på at andre kanskje dømmer meg.

I Å snakke med fremmede lærer den kritikerroste forfatteren og journalisten Malcom Gladwell oss å lese andre mennesker. Dette gjør han gjennom eksempler vi alle kjenner til - som Amanda Knox-saken og Hitlers vei til makten - til mer hverdagslige situasjoner, slik som møter med mennesker på butikken. Han tar også opp store temaer som rasisme, selvmord, alkoholisme og fremmedfrykt. Alt er skrevet på en lett og engasjerende måte. Jeg har lest boken tre ganger og føler jeg lærer noe nytt hver gang.

Denne boken kommer til å provosere frem tanker i deg, og jeg lover at du kommer til å ha spennende samtaler om den etterpå! Også med folk som ikke har lest den (men som burde lese den!).

Jeg vil faktisk gå så langt som å kalle denne boken en «once in a lifetime»-leseropplevelse.
“JEG TROR FAKTISK JEG BLE ET BEDRE MEDMENNESKE AV Å LESE DENNE BOKEN, OG DET BESTE AV ALT - DET FJERNET LITT AV MIN SOSIALE ANGST OGSÅ, FOR DET FIKK MEG TIL Å FORSTÅ SITUASJONER JEG ELLERS TENKER PÅ SOM UBEHAGELIGE.”

Informasjon

ISBN/Varenummer
9788232804184
Kategorier
Bokklubb
Forlag
Press forlag

Forfatter

Malcom Gladwell