HjemLitt SophieAlt jeg ikke lærte på skolen
Litt Sophie ALT JEG IKKE LAERTE PA SKOLEN 2021

Alt jeg ikke lærte på skolen

299,-
Kjøp i nettbutikken

En bok jeg kan anbefale på det varmeste for deg som liker å leke med tanken på å leve ut små og store drømmer i livet.

Boken inneholder seksten korte tekster, om mot, om motivasjon, om å gå din egen vei og ikke minst om hvordan du kan finne glede i ting du ofte tar for gitt. Om hvorfor det er viktig å feile, og om hvordan du kan lære av situasjoner som virker meningsløse.

Erling Kagge er noe så unikt som et menneske som gir uttrykket «to practice what you preach» mening. Han er internasjonalt anerkjent både som eventyrer, kunstsamler og forfatter, men er likevel et så jordnært og godt menneske. Som han sier det selv, har han har erfart de mest utrolige ting – ting du ikke lærer på skolen. Da er det flaks at vi har denne boken.

For denne boken er hans filosofi for eventyrere med paralleller til hverdagen, om viktigheten av å feile, om kunsten å være alene og om hvorfor vi bør lytte til naturen.

En bok jeg kan anbefale på det varmeste for deg som liker å leke med tanken på å leve ut små og store drømmer i livet.

Jeg garanterer at boken vil få tankene dine til å kverne, og at nysgjerrigheten på å få satt dine egne drømmer ut i livet vokser for hver side du leser.

Månedens bok er på mange måter et blankt ark, en slags ny start. For denne boken er skillet mellom det første og andre året i bokklubben, og jeg ønsker derfor at du skal lage ditt helt eget bokomslag. Ta penselen fatt og slipp deg løs.

Takk for at du er medlem!

Informasjon

ISBN/Varenummer
9788248928560
Kategorier
Bokklubb
Forlag
Kagge Forlag

Forfatter

Erling Kagge