HjemLitt SophieHistorie om et ekteskap
Litt Sophie bokomslag nov 2020

Historie om et ekteskap

299,-
Kjøp i nettbutikken

Hvor trygg er du egentlig på at den du elsker alltid kommer til å bli hos deg, selv om dere har lovet å være med hverandre?

Historie om et ekteskap av Geir Gulliksen er helt fantastisk! Som alle bøker i bokklubben er den lettlest, men likevel klarer den å beskrive dynamikken i et forhold som virker trygt og etablert så godt. For, hvor trygg er du egentlig på at den du elsker alltid kommer til å bli hos deg, selv om dere har lovet å være med hverandre?

Konseptet er enkelt; Boken er skrevet fra Johns perspektiv, han er sammen med Timmy. De har hus, to barn, og lever godt sammen. Helt til Harald kommer inn på banen. At han legger an på Timmy, synes de begge er ganske spennende i starten. De er jo tross alt så trygge på hverandre, at litt flørting med en kollega ikke kan skade. Man skjønner hvor ting er på vei, det blir avslørt allerede de første sidene, men likevel er boken spennende å lese fordi sitatene er så gode.

Her kommer noen av mine favoritter:

Hele side 42 er magisk: «Overalt finnes mennesker som kunne funnet hverandre, og som ikke gjør det". Hvor sant er ikke det? Du møter en fremmed på bussen, det kunne ha vært din livs kjærlighet, men så bare passerer man hverandre. Hver dag, hele tiden. Og likevel forventer man at den ene du sovner med hver kveld, aldri skal finne en annen.»

Side 21: «Den hun var sammen med meg, finnes uansett ikke lenger. Den jeg var sammen med henne, finnes heller iķke. En gang fantes vi, vi levde sammen, og nå er det livet over og hun har allerede glemt hvem vi var. Hun er utenfor rekkevidde av det som skjedde, jeg også. Ingen kan lenger vite hvordan hun og jeg pleide å snakke til hverandre.»

.. Jeg kunne ha valgt masse, men skal la dere få nyte boken å finne deres egne!

"OVERALT FINNES MENNESKER SOM KUNNE FUNNET HVERANDRE, OG SOM IKKE GJØR DET"

Informasjon

ISBN/Varenummer
MA99991310
Kategorier
Bokklubb
Forlag
Aschehoug

Forfatter

Geir Gulliksen