HjemLitt SophieKan jeg bli med deg hjem
Litt Sophie KAN JEG BLI MED DEG HJEM 2021

Kan jeg bli med deg hjem

299,-
Kjøp i nettbutikken

Kan jeg bli med deg hjem er rett og slett en ubehagelig bra novellesamling. I de ni novellene møter vi ulike mennesker i ulike livssituasjoner. Det de alle har til felles er at de gjør ting de skammer seg over, og at de alle klamrer seg til forestillingen om at det finnes noe som er større enn det livet de lever her og nå.

En sekstenåring lurer seg inn i et hus som ikke er hennes. En ung kvinne får blåmerker og vet ikke om hun liker det. En mann drar til Sør-Amerika med sin kone for å adoptere en gutt, men trekkes i stedet mot en litt for stor jente.

I de ni novellene i denne boka er det kort vei fra lengsel til skamløshet og videre til overtramp. Det handler om mennesker i oppbrudd -- fra vennskap, ekteskap og kjæresteforhold. Alle gjør ting de skammer seg over, og alle klamrer seg til forestillingen om at det finnes noe som er større enn det de forlater.

Det er vanskelig å finne en mer dekkende betegnelse for denne boken enn at den rett og slett er ubehagelig bra. Dette er kanskje den mest lettleste boken så langt i Litt Sophie, men absolutt en av de råeste og mest gripende.

Boken er provoserende og gjenkjennelig samtidig som novellene holder et tempo som gjør at man aldri kjeder seg.

En perfekt bok å pakke med seg på ferie, legge i strandkurven, ta med seg på toget eller å lese en sen sommerkveld.

Jeg ønsker deg en deilig sommer – med en fantastisk novellesamling av Marie Aubert.

Forfatter: Marie Aubert

Forlag: Oktober Forlag

Informasjon

ISBN/Varenummer
9788249524549
Kategorier
Bokklubb
Forlag
Oktober forlag

Forfatter

Marie Aubert