HjemLitt SophieTenk Enkelt
Litt Sophie bokomslag april 2021

Tenk Enkelt

299,-
Kjøp i nettbutikken

Selv i de mørkeste eller tyngste situasjoner er det mulig å sette pris på noe. Det lærte denne boken meg.

«Vi trenger ikke mer. Vi trenger å kunne begrense, prioritere og forenkle i en kompleks verden som aldri stopper. Få mer av det som betyr mest.» Slik starter boken som etter min mening er en av de beste selvhjelpsbøkene der ute.

Jeg vet at mange, spesielt den siste tiden, har hatt behov for en selvhjelpsbok. I jungelen av bøker som lover deg et bedre liv, kan det være vanskelig å vite hvilken du bør velge. Jeg leser mange slike bøker i løpet av et år, og boken du nå holder i hånden er etter min mening en bok alle bør lese! Jeg er derfor utrolig stolt og veldig glad for å kunne presentere Tenk enkelt av Carina Carl her i bokklubben.

Med Tenk enkelt gir psykolog Carina Carl deg kunnskap om og innsikt i grunnleggende psykologi. Her utfordrer hun deg til å tenke på hva som egentlig tilfører livet ditt mening, hva som er dine viktige verdier, og hvordan du gjør dine valg. Da blir det lettere for deg å leve et rikt og meningsfullt liv slik du selv ønsker. Hun gir deg enkle verktøy som gjør deg bedre rustet til å organisere din mentale innboks, og gode råd for hvordan du kan forenkle levestilen din. Forenkler du den, forenkler du tankesettet ditt, du fjerner mental støy og kan fokusere bedre på det som betyr mest for deg.

Gled deg til å lese den, og til veien videre etter boken er ferdig lest. Den avsluttes på ingen måte ved siste side.

<3 Sophie

Informasjon

ISBN/Varenummer
9788202721961
Kategorier
Bokklubb
Forlag
Cappelen Damm

Forfatter

Carina Carl